Page 1 of 1

AForge Screen Primary Canvas capture

PostPosted: Mon Oct 01, 2018 7:50 pm
by Ritesh Parkhi
Hi All,
I am working on a WPF application where I have used AFroge library to capture screen recording. I have placed Canvas and capturing only canvas portion to record which is perfectly working fine. The only issue is my application contains menu and that menu expand as an overlay on few potion of my Canvas which I recording.

Is it possible to avoid any kind of overlay so I can capture only primary canvas. I want to avoid overlay menu and mouse pointer as well.

Help will be highly appreciated.

Thank you!!

Re: AForge Screen Primary Canvas capture

PostPosted: Tue Oct 02, 2018 7:28 am
by andrew.kirillov
Hello,

Ritesh Parkhi wrote:Is it possible to avoid any kind of overlay so I can capture only primary canvas.

No, it is not possible with that code - it captures whatever is currently displayed on the screen.

Re: AForge Screen Primary Canvas capture

PostPosted: Thu Oct 04, 2018 8:07 pm
by Ritesh Parkhi
Thank you for response.