Page 1 of 1

Create histogram with rgb displayed

PostPosted: Fri Mar 29, 2019 7:32 pm
by tkelley66
Is it possible to create one histogram that has all 3 colors displayed?

Re: Create histogram with rgb displayed

PostPosted: Fri Mar 29, 2019 9:18 pm
by andrew.kirillov
Yes.

Re: Create histogram with rgb displayed

PostPosted: Mon Apr 01, 2019 1:36 pm
by tkelley66
Is there a code example of how to do this?